Kim Kardashian West

Vielä ei ole kirjain, että henkilö, voit olla ensimmäinen kirjoittaa avoin kirje suomalainen Kim Kardashian West.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse vastauksista kirjeen. Kirjeet sisältävät sähköpostiosoite kelpaa, liikaa kirjoitusvirheitä, herjata tai kommentteja laista poistetaan.

Kim Kardashian West, 0 avoimet kirjeet

Tietoja Kim Kardashian West
Kimberly Noel ”Kim” Kardashian West (s. 21. lokakuuta 1980 Los Angeles, Kalifornia) on yhdysvaltalainen tosi-tv-esiintyjä ja seurapiirihenkilö.
Kardashian on Robert Kardashianin (k. 2003) ja Kris Jennerin (os. Houghton) tytär. Isä Robert Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi O. J. Simpsonin asianajajana. Vanhemmat kuitenkin erosivat 1989 ja äiti Kris meni uudelleen naimisiin olympiavoittaja Caitlyn Jennerin (silloin Bruce Jenner) kanssa. Kardashianilla on isosisko Kourtney ja pikkusisko Khloé Kardashian sekä pikkuveli Rob. Äitinsä uudesta liitosta hänellä on neljä sisaruspuolta: Brucen pojat Brandon Jenner ja Brody Jenner sekä avioliitosta syntyneet tytöt Kendall ja Kylie Jenner.
Kardashian nousi ensimmäistä kertaa julkisuuteen kun Vivid Entertainment julkaisi hänen poikaystävänsä räppäri Ray J:n (Brandyn veli) kanssa kuvaamansa kotiseksivideon. Kardashian haastoi yhtiön oikeuteen, mutta osapuolet sopivat asian ja Vivid Entertainment maksoi Kardashianille viiden miljoonan dollarin korvauksen.
Mukaan Wikipedia. ► Kim Kardashian West on Kiao

Kim Kardashian West elokuvan Elokuvat.Kiao Näyttelijä seuraavissa elokuvissa: Cinema Koko arkin elokuva Kim Kardashian West

Kirjoja, videoita ja muita tuotteita Kim Kardashian West,
eBayetsivät löytöjä eBay!

Julkkikset > K > Kim Kardashian West