Gwendoline Christie

Vielä ei ole kirjain, että henkilö, voit olla ensimmäinen kirjoittaa avoin kirje suomalainen Gwendoline Christie.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse vastauksista kirjeen. Kirjeet sisältävät sähköpostiosoite kelpaa, liikaa kirjoitusvirheitä, herjata tai kommentteja laista poistetaan.

Gwendoline Christie, 0 avoimet kirjeet

Tietoja Gwendoline Christie
Gwendoline Christie on brittiläinen näyttelijä, joka tunnetaan roolistaan Briennenä televisiosarjassa Game of Thrones. Hän on 190,5 cm pitkä. Christie varttui pienessä kylässä South Downsin laidalla Sussexissa, eteläisessä Englannissa. Lapsena hän harrasti tanssia ja rytmistä voimistelua, mutta 11-vuotiaana kärsityn selkävamman vuoksi hän joutui luopumaan urahaaveista sillä saralla ja päätti ryhtyä näyttelijäksi. Hän valmistui Drama Centre Londonista vuonna 2005. Opiskeluaikanaan Christie esiintyi valokuvaaja Polly Borlandin kuvasarjassa Bunny. Teatterissa Christie on esiintynyt muun muassa kuningattarena Shakespearen Cymbelinessä ja Luciferina Marlowen Doctor Faustuksessa. Christiellä oli pieni rooli Terry Gilliamin vuoden 2009 elokuvassa The Imaginarium of Doctor Parnassus. Heinäkuussa 2011 Christie valittiin Briennen rooliin HBO:n fantasiasarjan Game of Thrones toiselle tuotantokaudelle. Sarjan fanisivustoilla häntä oli ehdotettu rooliin jo ennen koe-esiintymisiä ja roolivalintaa. Sarjan perustana olevan Tulen ja jään laulu -kirjasarjan kirjoittajan George R. R. Martinin mukaan Christie sai roolin jokseenkin ilman kilpailua: ”Ensimmäisten koe-esiintymisten päivänä näimme tusinan näyttelijöitä, jotka lukivat Briennen repliikkejä, ja yhden näyttelijän, joka oli Brienne.” Christie varautui koe-esiintymiseen muun muassa harjoitellen kuntosalilla, joogaten ja kiinnittäen huomiota ruokavalioonsa vastatakseen paremmin Briennen hahmoa, joka on taitava soturi ja ulkonäöltään maskuliininen.
Mukaan Wikipedia. ► Gwendoline Christie on Kiao

Gwendoline Christie elokuvan Elokuvat.Kiao Näyttelijä seuraavissa elokuvissa: Cinema Koko arkin elokuva Gwendoline Christie

Kirjoja, videoita ja muita tuotteita Gwendoline Christie,
eBayetsivät löytöjä eBay!

Julkkikset > G > Gwendoline Christie