James Cameron

Vielä ei ole kirjain, että henkilö, voit olla ensimmäinen kirjoittaa avoin kirje suomalainen James Cameron.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse vastauksista kirjeen. Kirjeet sisältävät sähköpostiosoite kelpaa, liikaa kirjoitusvirheitä, herjata tai kommentteja laista poistetaan.

James Cameron, 0 avoimet kirjeet

Tietoja James Cameron
James CameronGolden Globe Paras ohjaus Titanic Avatar Oscar Paras elokuva Titanic Paras ohjaus Titanic Paras leikkaus Titanic Ehdokkuudet Golden Globe Paras käsikirjoitus Titanic James Francis Cameron (s. 16. elokuuta 1954 Ontario, Kanada) on kanadalainen elokuvaohjaaja, -käsikirjoittaja, -tuottaja ja tiedemies. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat Titanic, Avatar sekä Terminator-sarjan elokuvat Terminator – tuhoaja ja Terminator 2 – tuomion päivä. Hän on ohjannut myös elokuvat Tosi valheita (True Lies) ja Aliens – paluu. Hän oli mukana käsikirjoittamassa elokuvaa Rambo – taistelija 2. Dark Angel -televisiosarjan lisäksi hän on keskittynyt dokumenttielokuvien tekoon. Fiktion lisäksi hän on tuottanut dokumentteja hylyistä, kuten Tirpitzistä ja Titanicista. Hänen viimeisin ohjauksensa oli science fiction -elokuvassa nimeltä Avatar, joka sai ensi-iltansa 18. joulukuuta 2009. Hän on ollut naimisissa viisi kertaa, Sharon Williamsin (1978–1984), Gale Anne Hurdin (1985–1989), Kathryn Bigelow’n (1989–1991) ja Linda Hamiltonin (1997–1999) kanssa, johon hän tutustui ensimmäisen ja toisen Terminatorin aikana. Nykyisen vaimonsa Suzy Amisin hän tapasi Titanicin kuvauksissa, mutta Cameron oli vielä naimisissa silloisen vaimonsa Linda Hamiltonin kanssa. Suzylla ja Cameronilla oli suhde ja myöhemmin he menivät naimisiin 4. huhtikuuta 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta, Claire (s. 4. huhtikuuta 2001), Quinn ja Elisabeth Rose (s. 29. joulukuuta 2006). Cameronilla on tytär Josephine Archer Cameron (s. 15. helmikuuta 1993) aikaisemmasta avioliitostaan Linda Hamiltonin kanssa.
Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. ► James Cameron on Kiao

James Cameron elokuvan Elokuvat.Kiao Johtaja seuraavissa elokuvissa: Käsikirjoittaja seuraavissa elokuvissa: Cinema Koko arkin elokuva James Cameron

Kirjoja, videoita ja muita tuotteita James Cameron,
eBayetsivät löytöjä eBay!

Julkkikset > J > James Cameron