Robert Redford

Vielä ei ole kirjain, että henkilö, voit olla ensimmäinen kirjoittaa avoin kirje suomalainen Robert Redford.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse vastauksista kirjeen. Kirjeet sisältävät sähköpostiosoite kelpaa, liikaa kirjoitusvirheitä, herjata tai kommentteja laista poistetaan.

Robert Redford, 0 avoimet kirjeet

Robert Redford elokuvan Elokuvat.Kiao Näyttelijä seuraavissa elokuvissa: Johtaja seuraavissa elokuvissa: Cinema Koko arkin elokuva Robert Redford

Kirjoja, videoita ja muita tuotteita Robert Redford,
eBayetsivät löytöjä eBay!

Tietoja Robert Redford
Robert RedfordCharles Robert Redford Jr. (s. 18. elokuuta 1936 Santa Monica, Kalifornia) on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja. Redford on esiintynyt pitkällä, yli neljäkymmentä vuotta kestänellä urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Butch ja Kid – auringonlaskun ratsastajat, Presidentin miehet, Puhallus, Voittajan paluu, Minun Afrikkani ja Parhaat vuotemme. Redford on myös ohjannut muutamia elokuvia. Hän voitti parhaan ohjauksen Oscarin vuonna 1980 esikoisohjauksellaan Tavallisia ihmisiä ja elokuva Quiz Show – tupla ja kuitti oli ehdolla vuonna 1994 parhaaksi elokuvaksi häviten kuitenkin Forrest Gumpille. Viime vuosina Redford on esiintynyt elokuvissa harvakseltaan, viimeisimmän näyttelijäntyönsä hän on tehnyt elokuvassa Lions for lambs, jossa hän esittää ikääntynyttä professoria. Redford oli perustamassa 1970-luvulla Sundance-elokuvafestivaalia, joka kokoaa yhteen itsenäisiä elokuvantekijöitä. Redford on ollut kerran naimisissa. Hänen vuonna 1958 solmima avioliitto Lola Van Wagenenin kanssa päättyi eroon vuonna 1985. Redford ja Von Wagen saivat neljä yhteistä lasta.
Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. ► Robert Redford on Kiao

Julkkikset > R > Robert Redford