Philip Seymour Hoffman

Vielä ei ole kirjain, että henkilö, voit olla ensimmäinen kirjoittaa avoin kirje suomalainen Philip Seymour Hoffman.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse vastauksista kirjeen. Kirjeet sisältävät sähköpostiosoite kelpaa, liikaa kirjoitusvirheitä, herjata tai kommentteja laista poistetaan.

Philip Seymour Hoffman, 0 avoimet kirjeet

Philip Seymour Hoffman elokuvan Elokuvat.Kiao Näyttelijä seuraavissa elokuvissa: Cinema Koko arkin elokuva Philip Seymour Hoffman

Kirjoja, videoita ja muita tuotteita Philip Seymour Hoffman,
eBay

Tietoja Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour HoffmanPhilip Seymour Hoffman (s. 23. heinäkuuta 1967 Fairport, New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hoffmanin läpimurtorooli oli vuonna 1992 elokuvassa Naisen tuoksu, jossa hän esitti Chris O'Donnellin selkäänpuukottavaa luokkakaveria. Hoffman on itse sanonut, että tuo rooli antoi todellisen potkun uralle, sillä hän oli kaupassa töissä ennen elokuvaa. Hoffman on saanut nimeä monenlaisten ja omalaatuisten henkilöiden esittäjänä. Elokuvauran lisäksi Hoffman on esiintynyt menestyksekkäästi Broadwayllä. Hän on ollut kahdesti ehdolla Tony-palkintoon: vuonna 2000 Sam Shepardin näytelmästä True West ja vuonna 2003 Eugene O'Neillin näytelmästä Long Day's Journey into Night (suom. Pitkän päivän ilta yöhön). Vuonna 2005 Hoffman sai ylistäviä arvosteluja elokuvasta Capote, jossa hän näytteli kirjailija Truman Capotea. Hän voitti roolistaan useita palkintoja, muun muassa Oscarin, Golden Globen, BAFTAn, Screen Actors Guild -palkinnon ja useita kriitikkopalkintoja. On huhuttu, että Hoffman esittäisi Pingviiniä seuraavassa Batman-elokuvassa.
Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. ► Philip Seymour Hoffman on Kiao

Julkkikset > P > Philip Seymour Hoffman