Sam Raimi

Vielä ei ole kirjain, että henkilö, voit olla ensimmäinen kirjoittaa avoin kirje suomalainen Sam Raimi.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse vastauksista kirjeen. Kirjeet sisältävät sähköpostiosoite kelpaa, liikaa kirjoitusvirheitä, herjata tai kommentteja laista poistetaan.

Sam Raimi, 0 avoimet kirjeet

Sam Raimi elokuvan Elokuvat.Kiao Johtaja seuraavissa elokuvissa: Käsikirjoittaja seuraavissa elokuvissa: Cinema Koko arkin elokuva Sam Raimi

Kirjoja, videoita ja muita tuotteita Sam Raimi,
eBay

Tietoja Sam Raimi
Sam RaimiSamuel Marshall "Sam" Raimi (s. 23. lokakuuta 1959 Royal Oak, Michigan, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja, tuottaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä. Hänet tunnetaan erityisesti kauhuelokuvaohjaajana. Hän on ohjannut kauhuklassikon Evil Deadin sekä Spider-man-elokuvat. Raimi on viisilapsisen perheen neljäs. Perhe on juutalainen, ja esi-isät ovat kotoisin Unkarista ja Venäjältä. Raimin vanhin veli Ivan Raimi on ensiapulääkäri ja avustanut joskus veljeään käsikirjoituksissa. Hänen toinen veljensä Ted Raimi on puolestaan oman uransa luonut näyttelijä. Raimi alkoi jo varhain tehdä elokuvia ystävänsä Bruce Campbellin kanssa. Collegessa hän kuvasi Campbelliin ja veljensä huonetoverin Robert Tapertin kanssa 32-minuuttisen kauhuelokuvan Within the Woods (1978), joka tuotti 350 000 dollaria. Myöhemmin hän keräsi varat kulttiklassikoksi nousseeseen läpimurtoelokuvaansa Evil Dead (1981). Elokuvien lisäksi Raimi on tuottanut useita televisiosarjoja kuten Xena, Hercules, Piru irti (American Gothic), Cleopatra 2525 ja Jack of All Trades. Vuonna 2010 hän aloittaa elokuvan teon pelisarjasta Warcraft. Yksityiselämä Sam Raimi on naimisissa Gillian Greenen kanssa, joka on entinen näyttelijä. Heillä on viisi lasta. Hän on valmistunut Birmingham Groves High Schoolista, joka sijaitsee Birminghamissa Michiganissa vuonna 1977. Hänen perheensä muutti alun perin saksalaisen nimensä Reingewertzin, Raimiksi.
Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. ► Sam Raimi on Kiao

Julkkikset > S > Sam Raimi