Jean-Louis Trintignant

Vielä ei ole kirjain, että henkilö, voit olla ensimmäinen kirjoittaa avoin kirje suomalainen Jean-Louis Trintignant.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse vastauksista kirjeen. Kirjeet sisältävät sähköpostiosoite kelpaa, liikaa kirjoitusvirheitä, herjata tai kommentteja laista poistetaan.

Jean-Louis Trintignant, 0 avoimet kirjeet

Jean-Louis Trintignant elokuvan Elokuvat.Kiao Näyttelijä seuraavissa elokuvissa: Cinema Koko arkin elokuva Jean-Louis Trintignant

Kirjoja, videoita ja muita tuotteita Jean-Louis Trintignant,
eBay

Tietoja Jean-Louis Trintignant
Jean-Louis TrintignantJean-Louis Trintignant (s. 11. joulukuuta 1930 Piolenc, Vaucluse, Ranska) on ranskalainen näyttelijä. Hän muutti 20-vuotiaana Pariisiin opiskelemaan näyttelemistä ja esiintyi ensi kerran teatterissa vuonna 1951. Trintignant näytteli 1950-luvun alussa lukuisissa näytelmissä. Elokuvissa hän esiintyi ensi kerran vuonna 1955 ja tuli tähdeksi seuraavana vuonna näytellessään Brigitte Bardotin kanssa elokuvassa ...ja Jumala loi naisen (1956). Jean-Louisin ja Brigitten välille tuli intohimoinen, mutta lyhyeksi jäänyt romanssi. Asepalveluksen vuoksi Jean-Lousin kuitenkin täytyi keskeyttää hyvin alkanut näyttelijän uransa. Hän kuitenkin onnistui jatkamaan elokuvauraansa palveluksen jälkeen ja todellinen kansainvälinen tähti hänestä tuli elokuvan Mies ja nainen (1966) myötä. Elokuva oli aikanaan kaikkien aikojen menestynein ranskalainen elokuva ulkomailla. Trintignant tunnetaan myös roolistaan elokuvassa Suuri hiljaisuus (1968). Myöhemmällään urallaan hän on näytellyt muun muassa Krzysztof Kieślowskin viimeiseksi jääneessä elokuvassa Kolme väriä: Punainen. Trintignant on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hän meni naimisiin käsikirjoittaja-ohjaaja Nadine Marquand'n kanssa vuonna 1960, mutta avioliitto päättyi eroon vuonna 1976. Avioliitosta syntyi kuitenkin kolme lasta, joista tyttärestä, Marie Trintignantista (21. tammikuuta 1962 – 1. elokuuta 2003), tuli erittäin suosittu näyttelijätär kotimaassaan. Tytär kuoli kuitenkin henkirikoksen uhrina Liettuassa vuonna 2003. Hänen toinen tyttärensä Pauline kuoli jo vauvaiässään vuonna 1970.
Mukaan Wikipedia.Automaattinen kuvan. ► Jean-Louis Trintignant on Kiao

Julkkikset > J > Jean-Louis Trintignant